Новината, че Бен Афлек и Мат Деймън са споделяли и една

...
Новината, че Бен Афлек и Мат Деймън са споделяли и една
Коментари Харесай

Мат Деймън и Бен Афлек с любопитно признание

Новината, че Бен Афлек и Мат Деймън са споделяли и една банкова сметка при започване на кариерата си не изненада техните сътрудници. Това самопризнание може би шокира почитателите им, само че не и тези, които са осведомени с историята на дългогодишното им другарство, което е едно от най-популярните в света на Холивуд. Двамата имат и общ план.

Това е филмът " Добрият Уил Хънтинг ", който е награден и с " Оскар " за най-хубав сюжет през 1998 година. Тогава " Добрият Уил Хънтинг “ получава 9 номинации за най-големите кинонагради, от които обаче печели единствено две. Робин Уилямс получава " Оскар “ за основна роля, със статуетки си потеглят и Мат Деймън и Бен Афлек за работата си по сюжета.

" Беше извънредно, само че имахме потребност от парите за прослушвания. Докато един от нас имаше пари, знаехме, че токът няма да бъде спрян ", споделя Мат Деймън. 

Бен и Мат са израсли дружно в Масачузетс. Те стават другари когато Мат Деймън е на 10, а Бен Афлек на 8 и остават неразделни през идващите години. И двамата са запалени по киното. Тази пристрастеност ги сплотява и в последна сметка и съумяват да се трансфорат в огромни холивудски звезди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР